Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Acordăm o importanță deosebită confidențialității datelor dumneavoatră cu caracter personal și dorim să fim deschiși și transparenți cu privire la prelucrarea și stocarea acestora. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.

Cine suntem?

Datele companiei: ELYSIUM DENTAL SPA SRL

CUI 41566130

Nr. Reg.: J06/1116/2019

Sediul social: Mun. Bistrita, Str. Zefirului, Nr. 11, 420135, Jud. Bistrita-Nasaud

Cine are acces la datele dumneavoastră?

Datele dumneavoastră pot fi transmise și prelucrate doar în cadrul companiei noastre – ELYSIUM DENTAL SPA SRL. Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre.

De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?

Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru a respecta obligațiile legale, hotărârile judecătorești și deciziile autorităților. Aceasta include utilizarea datelor cu caracter personal pentru a răspunde solicitărilor exprimate în cadrul Formularului de Contact din pagina Contact. Informațiile pe care le colectăm și prelucrăm sunt: Nume și prenume, Telefon și E-mail.

Care este temeiul legal pentru prelucrare?

Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.

Care sunt drepturile dumneavoastră?

Dreptul la acces: Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră.

Dreptul la portabilitate: Ori de câte ori ELYSIUM DENTAL SPA SRL vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabil automat către dumneavoastră. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.

Dreptul la ștergerea datelor: Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de ELYSIUM DENTAL SPA SRL.

Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim: Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în ELYSIUM DENTAL SPA SRL. ELYSIUM DENTAL SPA SRL nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

Dreptul la restricționarea prelucrării: Aveți dreptul să solicitați ca ELYSIUM DENTAL SPA SRL să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

– dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim în ELYSIUM DENTAL SPA SRL, ELYSIUM DENTAL SPA SRL va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.

– dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, ELYSIUM DENTAL SPA SRL trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.

– dacă ELYSIUM DENTAL SPA SRL nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

Cum vă puteți exercita drepturile?

Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și, prin urmare, avem personal care vă va gestiona solicitările în legătură cu drepturile dvs. menționate mai sus. Personalul nostru vă stă la dispoziție întotdeauna la adresa elysiumdentalspa@gmail.com.

 Responsabilul cu protecția datelor: Am desemnat un responsabil de protecția datelor pentru a ne asigura în permanență că prelucrăm datele cu caracter personal într-o manieră deschisă, precisă și legală. Puteți contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa elysiumdentalspa@gmail.com, menționând “Protecția datelor cu caracter personal” în subiectul mesajului.

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere: Dacă sunteți de părere că ELYSIUM DENTAL SPA SRL vă prelucrează datele cu caracter personal întrun mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.

Actualizări ale Notificării de confidențialitate: S-ar putea să fie nevoie să ne actualizăm Politică de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Politicii de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Politici de confidențialitate prin e-mail.

Ultima actualizare: 1 august 2019